Om Bodø Bakeri

Vi er et nisjebakeri med høy baker- og konditorfaglig kompetanse som satser på å levere de beste og ferskeste baker- og konditorvarer av høyeste kvalitet.

Din lokale baker:

Bodø Bakeri er Saltens lokale bakeri. Vi åpnet dørene i Bodø i 2009 og har frem til 2022 hatt vårt hovedbakeri på Rønvikleira i Bodø. I 2022 kjøpte vi opp Bakeriet avd Notveien og flyttet vårt bakeri ut til Alstad. Bodø Bakeri er ett lokaleid bakeri med fokus på høy kvalitet, kortreist mat, håndtverk og service. Vi er ett fullservice bakeri med brød, bakevarer, kaker, konditorvarer, påsmurt lunsj, catering og møtemat samt kaffebarer i våre utsalg.

Foruten om våre egne utsalg leverer vi daglig ferske varer til Bodø- og Fauske kommune, Norgesgruppen, Rema 1000 og mange andre små og store kunder i hele Salten.

 

Våre ansatte er her for å hjelpe deg. Med høy faglig kompetanse og ett brennende hjerte for faget ønsker vi å være din faste og lojale lokale baker og ikke minst så ønsker vi å være ditt førstevalg når du trenger brød, kaker og mat. Alle våre produkter lages hel fra bunnen av. Vi bruker ingen mikser eller halvfabrikater i våre produkter. Dermed har vi full kontroll over hva som befinner seg i våre produkter. Vi har i tillegg ett stort utvalg av allergivennlig mat som f.eks glutenfrie produkter, laktosefrie produkter og andre allergier / intoleranser.

 

 

Ditt lokale bakeriutsalg:

I dag finner du vårt fabrikk,- og hovedutsalg i Bodø næringspark på Rønvikleira. Våre andre bakeriutsalg og kafeèr finner du i Storgata, Hunstadsenteret og City nord i Bodø, på Fauske og på Rognan. I tillegg har vi vår kafè TUR i Bodø Spektrum.

 

 

 

Vårt samfunnsansvar:

Som produsent av dagsferske varer er vi klar over at det i vår bransje kan bli mye matsvinn og vi gjør alltid vårt beste for å prøve å minimere dette. I dag er det nesten ingen ting som går til spille hos oss og det er vi litt stolte av. Ved dagens slutt sørger vi for at varer som er igjen og egentlig skulle blitt kastet går til byens asylmottak, kvinnehuset, frelsesarmeen, natthjemmet og andre steder som trenger litt ekstra mat på bordet. Våre utsalg benytter i tillegg «too good to go» appen for å selge det som er igjen til en rimelig penge. Det som kommer inn av brødretur fra blant annet dagligvarehandelen samler vi sammen til dyrefor for kuer, griser og hester i lokalområdet.
På denne måten minsker vi matavfallet og gleder mange av våre medmennesker.

 

 

Stolt sponsor:

Bodø Bakeri er en stolt sponsor og samarbeidspartner til

-Parkenfestivalen i Bodø

-Bodø Håndballklubb

-Shirley aksjonen

-IK Grand

-Kirkens bymisjon

-Bodø Glimt

-Barnas idrettsdag

-FK Hulløy

 

LOKAL – ENGASJERT – KVALITET – SERVICE – KUNNSKAP – TRYGGHET

 

Velkommen til din lokale baker