w

Mango og Pasjon

En frisk og deilig moussekake
Vår mango og pasjonsfruktkake består av glutenfri sukkerbrød toppet med laktosefri mousse av italiensk marengs, pasjonsfrukt og mango.

20.03.201721:20 Marius Mosås

Ingredienser: laktosefri fløte, sukker, EGGEHVITE, potetstivelse, vann, mango, pasjonsfrukt, bringebær,
modifisert stivelse, rapsolje, laktase, kokosolje, stabilisator (E 407), MYSEPULVER (MELK), hevemiddel (E 450, E
500), emulgator (E 481, E 472e, E 475, E 471), fortykningsmiddel (E 440, E 415), glukosesirup, salt, aroma,
risstivelse, MELKEPROTEIN, enzym, surhetsregulerende middel (E 330), konserveringsmiddel (E 202)


Produktet inneholder: egg, melk


Næringsdeklarasjon pr 100 g:
Energi 1250 kJ / 300 kcal
Fett 18 g
hvorav mettede
fettsyrer
11 g
hvorav enumettede
fettsyrer
1 g
hvorav flerumettede
fettsyrer
0,4 g
Karbohydrat 32 g
hvorav sukkerarter 26 g
Kostfiber 0,6 g
Protein 2,5 g
Salt 0,38 g tilsvarer 0,15 g natrium