w

Jordbærkake

En frisk kake med mandelbunn, vaniljekrem og jordbær.
Vår jordbærkake består av mandelbunn toppet med vaniljekrem, jordbærfromasj, friske jordbær og jordbærgele.

20.03.201721:20 Marius Mosås

Ingredienser: vann, EGGEHVITE, FLØTE, MANDELMEL, melis, sukker, glukosesirup, jordbær, dekstrose,
modifisert stivelse, MYSEPULVER (MELK), surhetsregulerende middel (E 330), gelatin (svin), fortykningsmiddel (E
440, E 415), jordbærpulver og biter, vegetabilisk olje(kokos), bringebærpulver, maltodekstrin, geleringsmiddel
(E 401), farge (E 162, E 160a, E 120), aroma (inneholder MELK), konserveringsmiddel (E 202), aroma, salt


Produktet inneholder: egg, melk, nøtter/mandler


Næringsdeklarasjon pr 100 g:
Energi 1200 kJ / 280 kcal
Fett 12 g
hvorav mettede
fettsyrer
4 g
hvorav enumettede
fettsyrer
4,5 g
hvorav flerumettede
fettsyrer
2 g
Karbohydrat 38 g
hvorav sukkerarter 32 g
Kostfiber 1,2 g
Protein 5 g
Salt 0,13 g tilsvarer 0,05 g natrium