Jegerstomp

Kornbrød

Ingredienser: vann, HVETEMEL, sammalt HVETE (20,7%), sammalt RUG (7,4%), HAVREGRYN (4,3%),
HVETEGLUTEN, rapsolje, SESAMFRØ, linfrø, solsikkekjerner, gjær, salt, tørket surdeig av HVETE,
BYGGMALTEKSTRAKT, emulgator (E 472e), dekstrose, melbehandlingsmiddel (E 300), vegetabilsk olje av raps,enzym


Produktet inneholder: gluten, sesamfrø
Andel fullkornsmel av ferdig bakt vare: 28,04%
Andel hele korn av ferdig bakt vare: 4,28%
Andel kli av ferdig bakt vare: 0,00%
Grovhet: 50,10%
Næringsdeklarasjon pr 100 g:
Energi 1050 kJ / 250 kcal
Fett 4,5 g
hvorav mettede
fettsyrer
0,5 g
hvorav enumettede
fettsyrer
1,5 g
hvorav flerumettede
fettsyrer
2 g
Karbohydrat 39 g
hvorav sukkerarter 1 g
Kostfiber 5,0 g
Protein 11 g
Salt 0,72 g tilsvarer 0,29 g natrium

Hos oss lages alle bakevarer helt fra bunnen av. Her brukes ingen baseprodukter eller andre halvfabrikater i vår produksjon. Våre bakevarer lages i dag med rapsolje, noe som gjør at ingen ordinære bakevarer inneholder melk eller palmeolje.

Det å lage et brød tar lang tid og krever gode kunnskaper råvarer og ernæring. Alle våre bakere er fagutdannet og er gode i sitt fag. Våre brød og bakevarer lages etter gamle tradisjonsrike oppskrifter, og det er mye handarbeid for å få disse så bra som mulig. Vi håper du er fornøyd med våre produkter og at vi i fremtiden kan finne nye, spennende og vellsmakende produkter til deg.

Vi bruker brødskalaen på alle våre brød for å vise deg hvor grove disse er. I tillegg er flere av våre brød merket med nøkkelhullsmerket for å gi deg ett sunnere og bedre produkt.

Visste du....

  • At alle våre brød benytter brødskalaen?
  • At alle våre brød er fri for melkeprodukter?
  • At alle våre brød er fri for palmeolje?
  • At nesten alle våre brød er merket med nøkkelhullet?