w

Resturantloff

Det perfekte toastbrødet

07.06.201715:24 Marius Mosås

Ingredienser: HVETEMEL, vann, rapsolje, gjær, salt, emulgator (E 472e), dekstrose, melbehandlingsmiddel (E 300), vegetabilsk olje av raps, enzym

Produktet inneholder: gluten

Andel fullkornsmel av ferdig bakt vare: 0,00% Andel hele korn av ferdig bakt vare: 0,00% Andel kli av ferdig bakt vare: 0,00% Grovhet: 0,00% Næringsdeklarasjon pr 100 g: Energi 1100 kJ / 260  kcal Fett 4 g   hvorav mettede fettsyrer 0,4 g   hvorav enumettede fettsyrer 2 g   hvorav flerumettede fettsyrer 1,5 g Karbohydrat 45 g   hvorav sukkerarter 1 g Kostfiber 2,2 g Protein 9 g Salt 1,14 g tilsvarer 0,46 g natrium

Hos oss lages alle bakevarer helt fra bunnen av. Her brukes ingen baseprodukter eller andre halvfabrikater i vår produksjon. Våre bakevarer lages i dag med rapsolje, noe som gjør at ingen ordinære bakevarer inneholder melk eller palmeolje.

Det å lage et brød tar lang tid og krever gode kunnskaper råvarer og ernæring. Alle våre bakere er fagutdannet og er gode i sitt fag. Våre brød og bakevarer lages etter gamle tradisjonsrike oppskrifter, og det er mye handarbeid for å få disse så bra som mulig. Vi håper du er fornøyd med våre produkter og at vi i fremtiden kan finne nye, spennende og vellsmakende produkter til deg.

Vi bruker brødskalaen på alle våre brød for å vise deg hvor grove disse er. I tillegg er flere av våre brød merket med nøkkelhullsmerket for å gi deg ett sunnere og bedre produkt.

Visste du....

  • At alle våre brød benytter brødskalaen?
  • At alle våre brød er fri for melkeprodukter?
  • At alle våre brød er fri for palmeolje?
  • At nesten alle våre brød er merket med nøkkelhullet?