w

Grovstomp

Glutenfri

Glutenfri
07.06.201715:23 Marius Mosås

Ingredienser: glutenfri hvetestivelse, vann, glukose, gjær, rapsolje, sukkerroer, sirup (invertsukker, vann), linfrø, salt, tapiokastivelse, fortykningsmiddel (E 412), aroma


Andel fullkornsmel av ferdig bakt vare: 0,00%
Andel hele korn av ferdig bakt vare: 0,00%
Andel kli av ferdig bakt vare: 0,00%
Grovhet: 0,00%
Næringsdeklarasjon pr 100 g:
Energi 1050 kJ / 250 kcal
Fett 6,5 g
hvorav mettede
fettsyrer
0,5 g
hvorav enumettede
fettsyrer
2,5 g
hvorav flerumettede
fettsyrer
3 g
Karbohydrat 44 g
hvorav sukkerarter 8,5 g
Kostfiber 5,4 g
Protein 2 g
Salt 1,18 g tilsvarer 0,47 g natrium

Hos oss lages alle bakevarer helt fra bunnen av. Her brukes ingen baseprodukter eller andre halvfabrikater i vår produksjon. Våre bakevarer lages i dag med rapsolje, noe som gjør at ingen ordinære bakevarer inneholder melk eller palmeolje.

Det å lage et brød tar lang tid og krever gode kunnskaper råvarer og ernæring. Alle våre bakere er fagutdannet og er gode i sitt fag. Våre brød og bakevarer lages etter gamle tradisjonsrike oppskrifter, og det er mye handarbeid for å få disse så bra som mulig. Vi håper du er fornøyd med våre produkter og at vi i fremtiden kan finne nye, spennende og vellsmakende produkter til deg.

Vi bruker brødskalaen på alle våre brød for å vise deg hvor grove disse er. I tillegg er flere av våre brød merket med nøkkelhullsmerket for å gi deg ett sunnere og bedre produkt.

Visste du....

  • At alle våre brød benytter brødskalaen?
  • At alle våre brød er fri for melkeprodukter?
  • At alle våre brød er fri for palmeolje?
  • At nesten alle våre brød er merket med nøkkelhullet?