w

Resturantkneip

Byggbrød

Brødfakta
07.06.201715:23 Marius Mosås

Ingredienser: vann, HVETEMEL, sammalt RUG (16,1%), sammalt HVETE (15,5%), rapsolje, salt, gjær


Produktet inneholder: gluten


Andel fullkornsmel av ferdig bakt vare: 31,67%
Andel hele korn av ferdig bakt vare: 0,00%
Andel kli av ferdig bakt vare: 0,00%
Grovhet: 45,81%
Næringsdeklarasjon pr 100 g:
Energi 1050 kJ / 240 kcal
Fett 3 g
hvorav mettede
fettsyrer
0,3 g
hvorav enumettede
fettsyrer
1 g
hvorav flerumettede
fettsyrer
1 g
Karbohydrat 43 g
hvorav sukkerarter 1 g
Kostfiber 5,0 g
Protein 8,5 g
Salt 1,18 g tilsvarer 0,47 g natrium

Hos oss lages alle bakevarer helt fra bunnen av. Her brukes ingen baseprodukter eller andre halvfabrikater i vår produksjon. Våre bakevarer lages i dag med rapsolje, noe som gjør at ingen ordinære bakevarer inneholder melk eller palmeolje.

Det å lage et brød tar lang tid og krever gode kunnskaper råvarer og ernæring. Alle våre bakere er fagutdannet og er gode i sitt fag. Våre brød og bakevarer lages etter gamle tradisjonsrike oppskrifter, og det er mye handarbeid for å få disse så bra som mulig. Vi håper du er fornøyd med våre produkter og at vi i fremtiden kan finne nye, spennende og vellsmakende produkter til deg.

Vi bruker brødskalaen på alle våre brød for å vise deg hvor grove disse er. I tillegg er flere av våre brød merket med nøkkelhullsmerket for å gi deg ett sunnere og bedre produkt.

Visste du....

  • At alle våre brød benytter brødskalaen?
  • At alle våre brød er fri for melkeprodukter?
  • At alle våre brød er fri for palmeolje?
  • At nesten alle våre brød er merket med nøkkelhullet?