Mårrabrød

Saftig grovt brød toppet med sprø cornflakes

Ingredienser: vann, HVETEMEL, sammalt HVETE (16,9%), sammalt RUG (11,1%), pasteurisert surdeig av RUG, HVETEGLUTEN, RUG helkorn (2,6%), rapsolje, gjær, maisgrits, HAVREGRYN (1,2%), surdeig av HVETE, linfrø, mais, salt, maltmel av HVETE, solsikkekjerner, tørket surdeig av HVETE, HVETEKLI (0,2%), SESAMFRØ, HAVREKLI (0,2%), potetfiber, emulgator (E 471, E 472e), sukker, konserveringsmiddel (E 202), BYGGMALT, enzym, melbehandlingsmiddel (E 300)

Produktet inneholder: gluten, sesamfrø

Andel fullkornsmel av ferdig bakt vare: 29,19% Andel hele korn av ferdig bakt vare: 2,50% Andel kli av ferdig bakt vare: 0,44% Grovhet: 54,00% Næringsdeklarasjon pr 100 g: Energi 1050 kJ / 250  kcal Fett 4 g   hvorav mettede fettsyrer 0,5 g   hvorav enumettede fettsyrer 1,5 g   hvorav flerumettede fettsyrer 1,5 g Karbohydrat 40 g   hvorav sukkerarter 1 g Kostfiber 5,6 g Protein 10 g Salt 0,84 g tilsvarer 0,34 g natrium

Hos oss lages alle bakevarer helt fra bunnen av. Her brukes ingen baseprodukter eller andre halvfabrikater i vår produksjon. Våre bakevarer lages i dag med rapsolje, noe som gjør at ingen ordinære bakevarer inneholder melk eller palmeolje. 

Det å lage et brød tar lang tid og krever gode kunnskaper råvarer og ernæring. Alle våre bakere er fagutdannet og er gode i sitt fag. Våre brød og bakevarer lages etter gamle tradisjonsrike oppskrifter, og det er mye handarbeid for å få disse så bra som mulig. Vi håper du er fornøyd med våre produkter og at vi i fremtiden kan finne nye, spennende og vellsmakende produkter til deg.

Vi bruker brødskalaen på alle våre brød for å vise deg hvor grove disse er. I tillegg er flere av våre brød merket med nøkkelhullsmerket for å gi deg ett sunnere og bedre produkt. 

Visste du....

  • At alle våre brød benytter brødskalaen?
  • At alle våre brød er fri for melkeprodukter?
  • At alle våre brød er fri for palmeolje?
  • At nesten alle våre brød er merket med nøkkelhullet?