Nordlandsbrødet

Ingredienser: vann, HVETEMEL, sammalt RUG (16,2%), sammalt HVETE (15,6%), rapsolje, gjær, salt, emulgator (E 472e), dekstrose, melbehandlingsmiddel (E 300), vegetabilsk olje av raps, enzym

Produktet inneholder: gluten

Andel fullkornsmel av ferdig bakt vare: 31,78% Andel hele korn av ferdig bakt vare: 0,00% Andel kli av ferdig bakt vare: 0,00% Grovhet: 45,81% Næringsdeklarasjon pr 100 g: Energi 1050 kJ / 240  kcal Fett 3 g   hvorav mettede fettsyrer 0,3 g   hvorav enumettede fettsyrer 1 g   hvorav flerumettede fettsyrer 1 g Karbohydrat 43 g   hvorav sukkerarter 1 g Kostfiber 5,1 g Protein 8,5 g Salt 0,6 g tilsvarer 0,24 g natrium

Hos oss lages alle bakevarer helt fra bunnen av. Her brukes ingen baseprodukter eller andre halvfabrikater i vår produksjon. Våre bakevarer lages i dag med rapsolje, noe som gjør at ingen ordinære bakevarer inneholder melk eller palmeolje. 

Det å lage et brød tar lang tid og krever gode kunnskaper råvarer og ernæring. Alle våre bakere er fagutdannet og er gode i sitt fag. Våre brød og bakevarer lages etter gamle tradisjonsrike oppskrifter, og det er mye handarbeid for å få disse så bra som mulig. Vi håper du er fornøyd med våre produkter og at vi i fremtiden kan finne nye, spennende og vellsmakende produkter til deg.

Vi bruker brødskalaen på alle våre brød for å vise deg hvor grove disse er. I tillegg er flere av våre brød merket med nøkkelhullsmerket for å gi deg ett sunnere og bedre produkt. 

Visste du....

  • At alle våre brød benytter brødskalaen?
  • At alle våre brød er fri for melkeprodukter?
  • At alle våre brød er fri for palmeolje?
  • At nesten alle våre brød er merket med nøkkelhullet?