w

Havørnbrødet

Innhold:
Brødfakta: Havørnbrød
Protein 10gr
Fett 3,5 gr
Karbohydrat 39 gr
KJ 1000
Kcal 230
Grovhet 49%
Kostfiber 3,7gr
Natrium 0,46gr
Vekt 750 gr
Pris 35,00
Gluten v
Laktose x
Palmeolje x
Nøkkelhull x

Havrebrød

16.03.201710:17 Liss Marie Jakobsen

Ingredienser: vann, HVETEMEL, HAVREMEL (15,5%), HAVREGRYN (7,6%), HAVREKLI (4,2%), HVETEGLUTEN, salt, gjær, rapsolje, Sirup (invertsukker, sukker, vann, BYGGMALTEKSTRAKT)


Produktet inneholder: gluten


Andel fullkornsmel av ferdig bakt vare: 15,54%
Andel hele korn av ferdig bakt vare: 7,58%
Andel kli av ferdig bakt vare: 4,17%
Grovhet: 48,77%
Næringsdeklarasjon pr 100 g:
Energi 1000 kJ / 230 kcal
Fett 3,5 g
hvorav mettede
fettsyrer
0,5 g
hvorav enumettede
fettsyrer
1,5 g
hvorav flerumettede
fettsyrer
1 g
Karbohydrat 39 g
hvorav sukkerarter 1,5 g
Kostfiber 3,6 g
Protein 10 g
Salt 1,16 g tilsvarer 0,46 g natrium

Hos oss lages alle bakevarer helt fra bunnen av. Her brukes ingen baseprodukter eller andre halvfabrikater i vår produksjon. Våre bakevarer lages i dag med rapsolje, noe som gjør at ingen ordinære bakevarer inneholder melk eller palmeolje.

Det å lage et brød tar lang tid og krever gode kunnskaper råvarer og ernæring. Alle våre bakere er fagutdannet og er gode i sitt fag. Våre brød og bakevarer lages etter gamle tradisjonsrike oppskrifter, og det er mye handarbeid for å få disse så bra som mulig. Vi håper du er fornøyd med våre produkter og at vi i fremtiden kan finne nye, spennende og vellsmakende produkter til deg.

Vi bruker brødskalaen på alle våre brød for å vise deg hvor grove disse er. I tillegg er flere av våre brød merket med nøkkelhullsmerket for å gi deg ett sunnere og bedre produkt.

Visste du....

  • At alle våre brød benytter brødskalaen?
  • At alle våre brød er fri for melkeprodukter?
  • At alle våre brød er fri for palmeolje?
  • At nesten alle våre brød er merket med nøkkelhullet?