Jæger Hansens villmarksbrød

Kornbrød

Svein Jæger Hansen er kjøkkensjef ved Scandic Meyergården Hotell i Mo i Rana. Han er lidenskapelig opptatt av jakt, fiske og god mat. Gjerne i kombinasjon. Den unike naturen vi har i Nordland benyttes derfor flittig både til jakt, fiske og rekreasjon. God mat er alltid en del av naturopplevelsen.
Jæger Hansens Villmarksbrød er et halvgrovt brød bakt med gulrot frø og kjerner. Gulrot gir et saftig brød som holder seg ferskt over flere dager.  
Ingredienser:
Vann, HVETEMEL, gulrot (10,7%), sammalt HVETE (7,5%), sammalt RUG (3,7%), brune linfrø, gresskarkjerner, HAVRERYN (2,2%), gjær, HAVREMEL (1%), surdeig av SPELT, vegetabilsk olje (raps), HVETEGLUTEN, KJERNEMELKPULVER, emulgator (E472e), E471), sammalt SPELT (0,2%), tørket surdeig av HVETE, SKUMMETMELK, grov SPELTMALT, honning, aroma (YOUGHURT), vegetabilsk olje (kokos), dekstrose, surhetsregulerende middel (E270), melbehandlingsmiddel (E300), aromoa, BYGGMALT, enzymer og starterkultur. 

Dekor: sesamfrø og gresskarkjerner

Allergener:
Se uthevede ingredienser.

Produktet han inneholde spor av egg, sesamfrø og soya. 

Næringsinnhold per 100 gram:
Energi: 994kJ/ 240 kcal
Fett: 5,7 g (herav mettet 1,1 g)
Karbohydrater: 35,6 g (herav sukkerarter 4,1 g)
Kostfiber: 4,9 g
Grovhet: 31%
Protein: 8,6 g
Salt: 1,3 g

 

Vekt:
700 g