Ledige stillinger

Vi søker etter nye kollegaer til flere possisjoner hos oss.
Er DU Den vi leter etter kanskje? Søknader med cv sendes alltid til jobb@bodobakeri.no og husk å alltid merke søknaden / mailen med hvilken stilling / jobb det gjelder.

For tiden søker vi etter følgende:

UTSALG ROGNAN:
Fast deltidshjelp. Hver fredag og annen hver lørdag
Varemottak, varebehandling, smøring, servering, kundebehandling, barristaarbeid, renhold og annet forefallende arbeid.

Søker må være fylt 16 år, beherske norsk muntlig og skriftlig. Være serviceinnstilt, effektiv og ryddig. Det er viktig å sette kunden i høysetet og tørre å by på seg selv.

LOGISTIKK BODØ PAKKING:
Vår logistikkavdeling søker fast varepakker til vårt anlegg i Notveien. Fredager 21:00 til lørdag 03:00. Pakking av brød og bakervarer for dagligvare og egne utsalg.

Søker må være fylt 16 år, være effektiv, ryddig og takle høyt arbeidstempo.
En fordel å beherske norsk både muntlig og skriftlig

LOGISTIKK BODØ SJÅFØR:
Vår logistikkavdeling søker en fast sjåfør til annen hver helg. Arbeidstid 05-13 på lørdager og 08-14 på søndager. Noe pakking av bakervarer og utkjøring til våre utsalg og pivatkunder.

Søker må være fylt 18år, ha førerkort kl B, være litt kjent i Bodø by samt være en nøyaktig og selvvstendig kandidat.

RENHOLDER, PRODUKSJON BODØ:
Vi søker to renholdere til vårt anlegg i Notveien i Bodø. 60% stillinger. En uke på, en uke av. Mandag til lørdag. Daglig renhold av kontorer, personalarealer og produksjonsarealer. Perioderenhold av maskiner og utstyr.

Søker bør ha erfaring fra renhold fra før av. Beherske norsk muntlig og skriftlig. Ha høyt fokus på renhold og god planleggingsevne. Være nøye og effektiv.

KJØKKENHJELP / KOKKETØR TUR KAFE SPEKTRUM: 

Jobben består i hovedsak av tilberedning av mat fra vårt kjøkken og noe kundebehandling i tillegg til dette. Arbeidstid annen hver helg (fre+lør+søn) samt en og annen ettermiddag i ukedagene. Det går mye i pizza, burgere og pannekaker hos oss for tiden. Større stilling kan være aktuelt nå hele anlegget åpner opp for fullt igjen til høsten.

Gla i å lage mat? Kjenner du at det kribler litt ekstra når tempoet stiger? Da kan dette være noe for nettopp deg. Utdannelse er ikke ett krav, men erfaring fra kjøkkendrift / arbeid er å foretrekke.

Spørsmål ved stillingen stilles på: spektrum@bodobakeri.no

Søknad med cv sendes på jobb@bodobakeri.no

Snarlig oppstart