Vi blir større

Vi blir større og sterkere

04.06.201910:47 Bodø Bakeri
Hos oss på Bodø Bakeri vil det skje en del spennende endringer fremover.
I januar kjøpte Bakeriet Mo i Rana AS seg inn i Bodø Bakeri AS. Dette medfører at Bakeriets produksjonsavdeling i Bodø blir en del av Bodø Bakeri AS. Sammen skal vi bli enda bedre og bygge videre på hverandre sine styrker. Bodø Bakeri sin produksjon på Rønvikleira vil nå i løpet av februar flytte inn sammen med Bakeriet sin produksjon i Notveien på Alstad. Her vil vi få topp moderne lokaler og produksjonsutstyr samt dra nytte av stordriftsfordeler. Bodø Bakeri og våre produkter skal fortsatt bestå og vi skal fortsatt være din lokale leverandør i Salten.
Vårt bakeriutsalg på Rønvikleira vil fortsatt bestå der det er i dag på lik linje med alle våre andre utsalgssteder. Du vil fortsatt møte de samme hyggelige menneskene i våre utsalg, på telefonen og i produksjonen.
Vi håper at vår flytteprosess ikke vil merkes nevneverdig for deg som kunde. Av erfaring vet vi jo at slike flytteprosesser kan by på utfordringer, men vi håper at vi er såpass god på planlegging at dette skal gå så knirkefritt som mulig. Vi skal samtidig gå over til nytt ordresystem og i den forbindelse håper vi at du som benytter deg av vårt ordrekontor og vår nettbutikk for bestilling kanskje kan være litt tidligere ute med dine bestillinger i denne perioden.